Om TradeCom

TradeCom är ett av Sveriges främsta direktförsäljningsföretag som verkar inom området eventförsäljning, även kallat field marketing.


Som fristående säljbolag på svenska marknaden har vi sedan starten 2004 etablerat oss som ett av dem mest framgångsrika direktförsäljningsföretagen inom vårt verksamhetsområde, både vad det gäller resultat och kvalité.


I dag verkar vi inom alla direktförsäljningskanaler, dvs. eventförsäljning, dörrförsäljning och telemarketing.  Vi representerar och marknadsför främst våra uppdragsgivares varumärken i försäljningssammanhangen, men har även egna varumärken som vi äger ”in-house”, bl.a. vår egen hälsokostserie – Vitalplus.


VÅR PERSONAL


TradeCom är en kollektivansluten arbetsplats och alla våra anställda är ansvarsförsäkrade genom FORA.

Läs mer >
UPPDRAGSGIVARE


TradeCom företräder några av Sveriges största företag inom telekom, el och bank. Produkter och kampanjer formas av våra uppdragsgivare men presenteras av vår personal på det sätt som uppdragsgivaren föredrar. Vid ett normalstort uppdrag förmedlar vi drygt 2 000 nya kunder i månaden till våra uppdragsgivare vilket genererar ca 24 000 nya kunder per år.


Vår modell har även framgångsrikt hjälpt utländska aktörer att slå sig in på den svenska marknaden. Exempel på sådana samarbeten är b.la det tyska elbolaget Yello stroms intåg i Sverige, samt vårt samarbete med en av världens största bankkoncerner, Citibank. År 2008 mottog TradeCom priset som Citibank's främsta säljpartner i Sverige, alla säljkanaler inräknade.


HÄR FINNS VI


TradeCom är verksamt i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm (Årsta), men vi har även verksamhetsfilialer i Uddevalla, Västerås, Örebro, Enköping och Varberg.


Vi har i dag uppdrag som sträcker sig från södra Sverige ända upp till dem nordligaste delarna av landet, och vi är inte begränsade till specifika städer eller län. Beroende på uppdragets karaktär har vi möjlighet att etablera permanenta lokala försäljningsteam alt resande team - något vi har stor erfarenhet av.